I like to do a moron thing...It's called THINKING!

09.07.2013
14:15

Nå skal jeg skrive om noen stand-up komikere, tre spessielle stand-up komikere, de er godt kjent i Amerika, men er alt det som blir sagt av komikerne for å spre latter og glede eller er det kanskje en tanke bak "humoren". Sprer de budskap mens de holder show?

Jeg vil spessielt nevne tre menn, alle driver/drev med stand up. Dere har nok hørt om hvertfall en av dem

 1. George Carlin (Mai 12, 1937 ? Juni 22, 2008)
2. Dave Chapellle  (August 24, 1973)
3. Katt Wiliams (September 2, 1973)

Jeg la nettop merke til hvor like tall fødseldatoene var, om det er noen tilfeldighet vet jeg ikke.


George Carlin : 

George Carlin var en god talsmann. Han talte ut sannheten og intet annet enn sannheten.
Selv om talsmenn som George kommer og går inn i denne verden, prøver å gi oss en wake up call og være i stand til å forandre vår verden og leve på riktig måte .. alt vi gjør er å høre og glemme, i stedet for å høre og handle.
Alle er gode når de snakker eller lytter, men de er ikke så gode hvis de ikke setter sin tale og informasjon de fikk, i aksjon ...
Hvis du mener at du blir kontrollert som George sier det, istedenfor å klappe, le av det og si: "wow han er helt rett" ... så gjør noe, handle! Ta kontroll! 

Ta dere tiden til å høre på dette klippet, det er et klipp med diverse show(de viktigste) som dere bør høre.

Informasjon om de to andre komikerne kommer i senere innlegg.
Grunnen til dette er at jeg ikke kan skrive hjemme, fra mobil eller noe, jeg skriver kun et sted med en bestemt ip adresse. Grunnen til dette er for at identiteten min skal være ukjent, jeg vil ikke bli sporet opp, jeg vil ikke at noen skal vite hvem jeg er eller noen annen informasjon.

Fordi informasjonen jeg slipper ut her, ja det er allerede mange som vet om det, men big brother osv. vil ikke at alle mennesker skal begynne å bruke hodet, så derfor sånne mennesker som meg blir oftest "borte".

Hvis denne bloggen noen gang kommer på topp 100 eller topp 3, så kan det hende at denne bloggen vil bli sperret, lukket pga. innholdet.

 

4 kommentarer

Camilla 10.07.2013 00:52
Er det ikke fryktelig slitsomt å være så pranoid?

Det er heller ikke vits å spamme andres blogger, de som er intr. i slike temaer som du tar opp finner som oftest frem til slike blogger som dette. Jeg er så sick lei av alle konspirasjonsteoriene som er ute og går. Who cares om det er noen "høyt oppe i systemet" som bestemmer over samfunnet. Vi har jo hatt det fint til nå, så det går jo tydligvis bra. (om det er tilfellet at noen "styrer" oss.)

Vær fornøyd med de positive tingene du har i livet, det også skummelt at slike ting som dette florerer rundt på nettet, iom at mange barn sitter å leser både det ene og det andre.

Små unger ned i 11-12 årsalderen som kanskje har en dårlig psyke kan lett bli påvirket av slike ting og kan faktisk bli gale av det, akkurat på lik linje som alt hysteriet rundt jordens undergang.

Vet om mange som ble kjempe skremt og slet fryktelig med angst grunnet det. Tenk hvordan det er for "sarte" sjeler der ute som begynner og tro på dette, da vil de jo slite resten av livet sitt pga de er redde for at noe skal skje og redde for at noen holder øye med dem konstant.

Det er greit at du har egne meninger og ditten og datten, tro hva du vil, men syns det er unødvendig å legge slike ting ut på nettet, akkurat som historier om jordas undergang, kroppspress osv osv. Man vet aldri hvem som leser på bloggen din, og det er ikke vits å skremme små barn med sånne konspirasjonsteorier.

Ellers må du ha en fin kveld/natt videre ;-)
novusordoseclorum 10.07.2013 06:19
Camilla: Skremme barn, dette skremmer faktisk mennesker?
Vet du hvorfor i det heletatt hvorfor jeg skriver denne bloggen på norsk og bak blogg.no? Fordi, vi har det alt for "godt" i Norge, "barn bør ikke se, bør ikke høre, bør ikke ditten og datten" Er det bedre at barn skal forme seg synet på livet som en stor drøm? Alt er perfekt og fint?

Du vil virkelig at barn/tenåringer skal skjermes for hva som faktisk skjer? Si det til Amerika du, hvor mange barn blir ikke drept hver dag, hvor mange barn må faktisk se sin søster, bror, mor eller far dø hver dag og blir alene om ansvaret av sine yngre!? Skjermes de? De barna må lære alt selv, fra å lage mat, skaffe mat, lage klær osv.

Barna i Norge er så overbeskyttet at om det skulle skjedd noe skikkelig dramatisk, feks. krig, slutt på all mulig resurrser til mat, så kommer de fleste til å dø av sult.

La oss si du har et barn, eller flere...
Det blir krig, jordskjelv eller hva enn som går inn på deg...
Du er alene om å ta vare på dine barn, de kan hverken fiske, jakte..de vet ikke engang hva man kan spise ute i naturen...
Du dør, og barna dine er alene, hva tenker du? Det eneste ungene dine har gjort er å spille ps3 hver dag, eller sett på disney channel dag inn og ut... fryktelig å vite at ungene dine kommer til å dø av sult eller bli drept av andre mennesker fordi de er blitt så skjermet at de aldri kunne trodd at mennesker er slemme.

Folk har forskjellige meninger, jeg kommer aldri til å tvinge noen til å tro på hva jeg sier, jeg ber bare folk om å lese og bruke hodet..fornuftig! Om de velger å ikke tro er ikke min sak, de velger det selv, men det stopper ikke meg for å få folk til å lese denne bloggen. Folk må få vite sannheten, forhåpentligvis så begynner folk å stille flere spørsmål til hvorfor alt er som det er.
Camilla 10.07.2013 13:05
Det du sier er ikke fakta, det er en konspirasjonsTEORI! Det er greit at DU tror på det, jeg henger deg ikke ut på noe som helst vis, på lik linje som at folk skal få lov til å tro på gud, allah, shiva osv. Det er opp til hver og enkelt hva de vil tro, men jeg syns ikke noe om at folk skal "overbevise" andre om at de skal tro på ditten og datten.

Det er det samme som at jeg (som tror på liv på andre planeter) skal skrike rundt i byen om at ALLE må tro på det JEG tror på, uten at har ordentlige fakta.

Så det du sier er at jeg skal dytte jentungen ut i skogen alene, la ho spise fluesopp og bringebær bare for å "lære" ho hvordan det er å overleve alene HVIS det blir krig?

Tror du ungene i Norge visste hvordan de overlevde i naturen da det ble 2.verdenskrig? Såklart ikke. Man er ikke forberedt på krig, man skal ikke trenge å forberede seg på det værste som KAN skjer. Det er ikke vits å gå rundt å tenke på det som er grusomt, men som det bare er 0,01% sjangse for at faktisk kan skje. Skal jeg fortelle jentungen at ho må gå med hjelm 24/7 i døgnet for taket kan faktisk ramle i hode på henne, eller det KAN hende at det faller noe i hodet hennes fra himmelen. Vi vet alle at det kan skje, men sjangsen er så minimal at vi tar den risikoen uten å måtte ta forskjellige forhondsregler.

Jeg tror ikke på gud, men jeg godtar at andre gjør det. Men jeg liker ikke at det florerer forskjellige kristne kultsider på nett. Det er unødvendig og kan "fucke til" et ungt hode.

Det at unger vokser opp med ps3 og Disney Channel har vel ingenting med illuminati å gjør, eller har det det? Selvsagt ikke, det er latskap fra foreldres side som ikke lærer ungene å leke ute i skog og mark.

Jeg kommer heller ikke til å belære jentungen om at den "ekte" verden er så grusom, at unger blir drept i krig, det er sult og naturkatastrofer. Barn skal få lov til å være barn, å leve i en "perfekt" verden fremtil de er gamle nok til å forstå og tenke selv. Frem til de selv er gamle og modne nok til å ha egne meninger.
novusordoseclorum 11.07.2013 07:29
Camilla: du overdriver, jeg sa aldri at du skal be ungene dine om å ete bark, fluesopp og elgebæsj.
Generelt unge i dag, jeg sier ikke at det er deres feil, men meste parten av dem vet ikke hva man kan spise ute i naturen, bortsett fra blåbær...

Ja jeg overbeviser folk, men som sagt de velger til syvende og sist selv, jeg forteller de dømmer.

Barna under 2 verdenskrig, hadde mye mer kunnskap en det barn nå har, ja kanskje barna under 2. verdenskrig ikke visste hvordan man laster ned en app på iphone 5, men fiske, plukke sopp, bær, tenne bål.. det kunne dem (skal ikke si at alle gjorde det, men fleste parten.)

Egentlig kan jeg ikke skylde på enten barna eller foreldrene, feks. i Oslo så er det jo kun by og folk, du må dra et lite stykke for å komme deg ut i naturen, men alt forandrer seg med årene som går, det går fra ute til å sitte inne.

Vi har en ting til felles ihverfall, jeg tror heller ikke på Gud, eller noen annen religion, hvorfor? Fordi jeg har aldri sett Gud, sett bevis eller noen annen form på at det faktisk var en mann kalt Jesus som er guds sønn.
Når jeg skriver, så skriver jeg ikke bare hva jeg tror, jeg skriver om hva som har klart å overbevise meg. Jeg har lest og sett dokumentarer i flere timer, jeg plukker ut hva som virker meningsfullt og hva som ikke gjør det. Jeg har sett dokumentarer om tidsreise og om at bush familien er en gjeng med reptiler.... begge sakene har jeg ikke skrevet om fordi jeg selv mener det er bullshitt.

Desverre, både ps3 og disney channel er under illuminati, skal skrive et innlegg om disney etterpå, så får du finne ut selv om du skal tro det jeg skriver eller ikke...

foresten så setter jeg pris på at du diskuterer med meg :)
flott å ha en samtale uten å skulle måtte slenge dritt til hverandre.

Skriv en ny kommentar

hits