Ville du ofret barna dine for sannheten?

05.07.2013
09:31

Jeg skal ta opp en del saker, saker som trenger mer etterforsking, saker som har har noe mer å sjule.

Vet dere hvem president John F. Kennedy er?
Her er litt for info om ham:

Kennedy ble født Mai 29. 1917 og ble drept November 22, 1963, Kennedy var 46 år da han døde.

Han er mest kjent som Usa's 35. president, og betydningsfulle hendelser i hans presidentperiode var blant annet invasjonen i Grisebukten, utplassering av rakketer mot Cuba, byggingen av Berlinmuren, romkappløpet, den afroamerikanske borgerretssbevegelsen, og begynnelsen på Vietnamkrigen

Han var gift med Jaqueline Kennedy, og de hadde to barn sammen som vokste opp. Det rystet verden da president Kennedy ble drept i et attentat i Dallas i Texas den 22. november 1963 noe som også har bidratt til hans kultstatus i ettertid. Lee Harvey Oswald ble anklaget for mordet, men ble selv skutt og drept to dager senere av Jack ruby før han kunne bli stilt for rettssak. FBI og Warrenkomisjonen konkluderte med at Oswald var den eneste som hadde deltatt i mordet. I dag har Kennedy fortsatt en høy status i den offentlige meningen som rangerer presidentene i USA.

Spørsmål underveis :

Hvorfor, eller hva var motivet til Oswald for å drepe Kennedy? 
Hvorfor ble Oswald drept før det hadde blitt noen rettsak? Er det fordi at Oswald ikke skulle kunne forklart seg selv for retten og for alle menneskene i Usa? Hva er det de sjuler, og hvorfor har det ikke blitt noen større etterforskning av dette?

Er det i det heletatt Oswald skyldig?

 


 

Et lett regn falt på fredag ​​morgen, 22. november, men en folkemengde på flere tusen sto på parkeringsplassen utenfor Texas Hotel der Kennedy hadde tilbrakt natten. En plattformen ble satt opp og presidenten, iført ingen beskyttelse mot været, kom ut for å gjøre noen korte bemerkninger :

Talen kan bli lest her : http://www.pbs.org/wgbh/americanexperience/features/primary-resources/jfk-trademart/ 

 

Våpenet som ble brukt:

 6.5 x 52 mm Italian Carcano M91/38 bolt-action rifle, serial number C2766. The rifle was equipped with a 4x Hollywood brand scope. The military surplus rifle and scope were sold through Klein's Sporting Goods Company by mail order. 


 Attentaet(politisk motivert drapsforsøk) mot president Kennedy 22.November er påstått å være resultatet av en konspirasjon i mange forskjellige teorier. Disse teoriene avviser Warrenkommisjonens konklusjon om én morder og hevder det var umulig at én mann kunne ha skutt tre skudd på 4,5?7 sekunder med en rifle fra andre verdenskrig, hvor 1 kule bommet og 2 kuler traff president Kennedy og Texas guvernør John Conally. Forskjellige teorier involverer blant annet at CIA og FBI, mafiaen, frimurere, kommunister og amerikanske ledere planla og utførte attentatet på presidenten. Enkelte av teoriene hevder at flere enn tre skudd ble fyrt av, og at det var flere enn én skytter. Det hevdes at en kule umulig kan ha klart å gjøre den skaden offisielle rapporter stadfester. Mest kjente er teoriene presentert i filmen JFK av Oliver Stone fra 1991. Filmen handler om Jim Garrison som var den første som tok saken til retten og beskyldte forretningsmannen Clay Shaw for å være involvert og at amerikanske myndigheter sto bak attentatet. Som følge av filmen ble hundrevis av dokumenter offentliggjort, og attentatet kom igjen i et skarpt søkelys.

Jesse Ventura er en mann som går inn i konspirasjons teorier, finner info, finner mennesker som har info ect.
Han har også laget en dokumentar ang. Kennedy saken.

 

NB! Video klipp av drapet på Kennedy
Se på eget ansvar. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits