Masakre?

02.07.2013
07:21

Hvor mange skyte masakre har det vært og hvor mange "terror" angrep har vi hatt de siste årene?
Hva tenker dere om disse hendelsene? Synd og huff?

Det dere har hørt på tv, radio osv. tror du den informasjonen er fakta? Hvordan vet vi om dette er fakta?
Man må nesten begynne å gjøre litt researsh selv, finne informasjon, tenke nøye gjennom og stille spørsmål.

La oss ta opp et stort tema, 9/11 terror angrepet, hva tror du skjedde? Tror du at alqaida styrtet to passasjer fly inn i twin towers? 
Det er det de vil at vi skal tro, hva om jeg sier at det var selveste Bush som bestilte det angrepet mot sitt eget land, hva om jeg sier at det er mennesker som faktisk så diverse saker som ikke gir mening, og hvorfor ble de menneskene "plutselig" borte? Hva om jeg sier at Al qaida jobber for Amerika, de får betalt for å ta ansvaret for angrep som amerika bestiller.

De menneskene hadde informasjon om denne terror handlingen som kunne avsløre hva som faktisk hadde skjedd. 

Hva er poenget med dette, er det fordi vi skal misslike eller hate generelt muslime/utlandske mennesker? Det samme skjedde i Norge 22. Juli, husker dere hva som stod på Twitter den dagen?
Al qaeda skrev at det var dem som hadde ansvaret for hendelsene i Oslo, det var flere utlandske menn som ble banket opp den dagen, ser dere hvor dette går?
Tilslutt så er det Amerika som står bak al qaeda.
 Husk at, så lenge du har litt makt, penger og kan bli lagt merke til, om du prater om noe spesifike emner så kan du rett og slett bli "borte", bli gjort til som om du er gal.
For å si det sånn, hva om en ukjent person forteller at han har blitt tatt med til verdensrommet av romvesener, og en rekke med vitenskapsmenn osv. sier at det er løgn, hvem tror du da på?
Den ene mannen eller flertallet?
Den ene mannen  vil bli sett på som gal og medmennesker mener han bør besøke psykolog og legges inn på mentalsykehus, er dette riktig, tenk hvordan denne personen har det, du vet selv at du ikke er gal, du vet at det som skjedde har skjedd, men ingen tror deg....

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits